Julio Anguita

FRENTE CÍVICO interviene Julio Anguita

Julio Anguita amb el fracàs de la transició i la força del poder ofegant a la gent més propera, impedint que el seu dia a dia sigui normal, que puguin posar el menjar a taula, que la gent no visqui amb la por al cos per no poder pagar la habitatge, por a quedar-se sense feina.

Tenint d’anar sumant gent que és trova en la mateixa situació que lo li arriba per lo més bàsic, ja siguin de dretes o de esquerres , ja siguin blancs o negres , tenint de ser una gran majoria i amb el poder que donar la raó , fer concienciar a la gran massa de gent que podem canviar el sistema, però no és destruir un sistema sense construir un d’altre, hem d’anar mica a mica , poc a poc , construint des de la conciencia des de la paciencia , des de la voluntat d’un poble que no vol seguir aguantant més corrupteles .

Per poder guanyar al poder, no és fer un partit no, és fer un esforç comú amb les sensibilitats d’un poble, el nostre poble i derrotar-lo amb la paciència, amb esforç i constancia.

Implicar a la població a unir-se al canvi, fer que no estiguin pas al sofá mirant la TV, fer veure que ells, els seus fills o nets, podent ser ells següents a unir-se a la llarg llista de l’atur.

Fer un canvi de la societat a lo Gandhi ,amb paciencia, tranquil·litat i amb la ment ben freda. Ja que el poder quan és veu en perill farà servir la força i en de ser capaços de no torna-nos i fer-nos veure que ells, les marionetes del poder, som titelles amb les seves mans i quan no lis vingui bé els faran al carrer com fan amb que els fa nosa.

 Madrid 10 febre de 2013

Anuncios

Deja un comentario, Habla mal de mi pero habla......

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s