Antecedents:

Això és en resposta al comentari de la Sta. África, en el Blog de l’assemblea d’aturats i aturades de les comarques gironines.

Em sembla una mica estrany qué em facis aquest comentari, això , però en realitat, lo més estrany és el pseudònim, en el seu dia , et vaig comentar què, jo no em caso amb ningú, i què hi ha de ser a les dures i a les madures, en aquest laberint nosaltres no tenint amics, mi familiars ,és ha dir , en aquest aspecto no tinc pressions per part de ningú, com a qualsevol  d’altre població.front-civic

Els interessos creats un conservadorisme brutal o sigui, tú em coneixes i jo et coneix ,hauria de ser més constructiu en els pensaments i a les declaracions, sense cap tipus de mascará.

Jo en la meva condició política en cap momento m’he posat pseudònim per aquest tema, ni per aquest ni per cap. Ja que sempre he anat  de front.

Comentari de  África:

Personalment estic d’acord en que ens hem d’unir tots i fer força per aconseguir que cada dia hi hagin menys famílies dins el lindar de la pobresa, que ara per ara són “masses”. Però també m’agradaria que comencèssim tots plegats a fer una reflexió personal per valorar el que tenim, el que ens donen i abandonar la filosofía del “ja” i el “a canvi de res”. Vull dir que els recursos cada vegada són més escasos i per desgracia més els necessitats, per tant, el que diu la consellera d’allò d’“alinear, reformar o reconduir” és en aquests moments molt important i imprescindible si volem que els recursos arribin on realment han d’arribar. I altra cosa que proposaria és que totes les persones que estem rebent ajudes puguèssim desenvolupar alguna feina/tasca a canvi ja que això ens faria sentir útils i en general es valoraría més el que rebem. Tot el que no costa esforç, sovint no és prou valorat. És només una reflexió personal sense intenció de jutjar ni encasillar ningú.

Repuesta Frente civico:

Sr África , jo podía estar d’acord, lo què haig d’estar d’acord amb aquesta burgesia rancia i capitalista, què volem que estem al límit de la pobresa, per utilizar la situación a la seva manera.

Aquest recursos , a nosaltres ens han mimat, hi ha noms i cognoms, que fins al momento no s’ha fer res, inclús, als que tenim de ficar a la presó, sé li deixant en llibertat, és dir s’indulta i per l’altre banda ,part dels 664€, son per la subsistència per a les situacions més difícils , tinguin les necessitats bàsiques cobertes com som: Lloguer social, subministraments (aigua ,llum, gas) per aquest motiu els desnonaments son una lacra per a aquesta societat .

Això és lo que vol el capital, treballar ,per aquest preu, ja s’està condicionant aquest mecanismos per això sigui així, o tu treballaries per aquest preu NO ÉS UNA FEINA, és una forma provisional de subsistencia.

Per què l’Estat és doni compte que té de cumplir la constitució i l’Estatut, què fins el momento ni el PP ni el PSOE, la compleixen .La constitució està vella, està decrepita, no funciona i no està bé què quan m’interessà l’agafo i quan no, no l’agafo. Això no és així ,com és suposa que será una ajuda No contributiva, no cotitzaries, aleshores s’està a expenses d’aquesta ajuda i d’aquesta manera no és pot avançar.

“sé lo que hicisteis el último verano”, nou vídeo d’esquerra Unida, per recordar l’aniversari de la reforma constitucional.

Fa un any, el “PPSOE” modificant la constitució per limitar el déficit públic i donar prioritat absoluta al pagament del deute.

Avui, gracies a aquesta reforma, és rescatan els bancs i és retalla en serveis públics i drets socials. Sé lo que hicisteis el último verano.

Per aquest motiu España està intervinguda, encara que diguin que no. Si no és així, com és que només hi ha retallades per els més desfavorits? L’art.135, és el que han mutilat, primer els mercats, bancs i la clase alta, desprès les persones, això va votar el PPSOE, conjuntament amb les vostres federacions PSC i sense comptar un rosari de retallades que el vostre grup també teniu què fer auto critica, en aquest sentit, però de vegades teniu poca memoria, en aquest sentit.

El partit Socialista, va fer la campanya de retallades més de la seva historia un 5% del salari als funcionaris (baixant el 15% als alts càrrecs), elimina el xec bebé, congela les pensions i redueix les ajudes a les persones dependents, elimina 1.200 milions d’euros en transferencias a les comunitats autònomes i els ajuntaments, baixa la inversió estatal a 6.045 milions i redueix les ajudes al desenvolupament a 600 milions d’euros (només el 20% del total)

Suma y sigue  sin contar el ataque a los trabajadores de la reforma laborar del PSOE  cola la complicidad del PP con 173 votos que se abstenciones con los 168 del partido socialista da la impresión que el bipartidismo funciona 8 años un 8 años otro como en las películas de cine negro poli malo poli bueno.

En su día Pide “comprensión” a los ciudadanos yo me pregunto por qué esto recortes a los más ricos si tú te fijas siempre a los mismos

Suma i segueix, sense comptar a l’atac als treballadors de la reforma laboral del PSOE amb la complicitat del PP amb 173 vots, que és van abstenir amb els 168 del partit socialista dona la impressió que el bipartidisme funciona, vuit anys uns i vuit anys d’altres, com a les pel·lícules del cinema negre: “Poli bo, Poli dolent”

Jo crec, Manoli Ruiz, que si per aquesta ajuda volem que la gent treballi, que sigui a mitja jornada i cotitzant a la seguretat social, ja que a ninguna persona li agrada tenir de fer feines, on tú estàs cobrant una miseria i d’altres fent la mateixa feina cobran el doble o el triple.

O pregunta als funcionaris de qualsevol lloc si ells voldrien treballar per 600 € al mes, sense cotitza a la seguretat social i encara has de donar les gracias que et donan una feina i uns diners prou ben guanyats?

Volent feina , però feina de veritat, amb la seguretat social ,amb els drets que han costat tant d’aconseguir. Ara per una almoina tinc de dir: si woana, a tot per poder cobrar lo que ja he pagat en tots els anys de la vida laboral?

És un dret tenir feina, és un dret tenir un sostre , és un dret tenir sanitat , educació i protecció quan no hi ha res de les demés coses.

No val: si tens familia, no tens drets, i la familia que té a tots els seus membres aturats, tampoc tenen dret?

Perquè tenint d’estar depenent de la familia , si en molts dels casos és només una pensió escasa , que just arriba a poder mantenir al matrimoni d’avis?

Hem de tornar a l’esclavitud?, treballes on i quan jo et digui , sino no tens drets a viure, és això el que volem.

Jo, NO.

La mala praxis politica:

Per tot això no queda tot així, persones o personetes tant com ERC-VST, qué el seu regidor és el Sr. Eduard, al seu dia van presentar una moció en defensa de la sanitat publica per que no pases com a L’Escala, que volien una sanitat publica. Van formular una amb els Sr. Falgueres i d’altre del mateix grup que el Regidor, li va sembla bé, però que tenían que consultar-ho amb el seu grup i segurament proposarien quelcom més, això ens va sembla correcte, però  a l’hora de quin la presentaven era ells personalment qui és volien afegir el tant, li vaig dir que això no que la iniciativa era del Front Cívic i que ells, són els que la presentan perquè nosaltres no tenint representació a l’ajuntament i que ells la portessin al ple , si li semblava bé.

Bé el ple ordinari és celebrar el dia 26 de març de 2013 i ni l’han presentat, ni ens han dir res a nosaltres , ni res de res. Això és d’un sectarismes d’altres temps, ocultant les iniciatives , perquè ells no tenen. Però han anterioritat van fer una instancia a l’ajuntament per fer una moció per comunicar que des de l’ATM i la Generalitat ,no estant complint amb el conveni amb dita entitat de transport i mobilitat fent un a gravi comparatiu , per les persones més desfavorides, que tenen accés a un descompte d’un 75%, si no arribessin al salari mínim interprofessional, per Girona, si que hi ha aquest descompte i Vidreres no sempre, ja que han de demostrar que están fent un curs a Girona per poder obtener el descompte. Però totes les administracions, tant metges especialistes, tant la justicia gratuita hi son a Girona i una persona aturada no pot sostenir el preu d’autobús de 3€ anada i 3€ tronada.

La contestació des de l’ajuntament i més concretament del Sr. Adrobau va ser que no era viable, què no és viable, quan a l’ajuntament, o sigui als ciutadans de Vidreres li costa la broma 20.000€ /any, per donar aquest servei? Això té un nom i és diu Prevaricació.  Això és lo que está passant a Vidreres, aquest suposats d’esquerres, perquè també ,la representant de PSC, la Sra. Ruth Rusique, dona la impressió que està tallada per el mateix patró, una moció per l’ILP de la Renta mínima garantida de Ciutadania, li presenten li sembla bé, va dir de modificar-la és va modificar, em comenta que no hi ha cap problema, però que li faci arribar en Word i en PDF, i a l’hora del ple, si te vist no m’he recordó. Quina memoria més petita té la gent i cada boix al seu tema, uns per d’Independència, Què Catalunya No té Cap més problemes. Això de tirar els problemes als demés ,és més fácil que plantar cara als problemes i resoldre tots els problemes que hi som i que están fent molt de mal a la ciutadania de Catalunya. Cadascú que aguanti el seu ciri.

Fins al moment , portent tres mocions d’independència ,d’aquí al següent ple una altre i els altres , només pensant en la cadira. Però , pensant en les accions que pugui fer la Sra. Rusique, ara son molt ben vistes, però a la llarga, s’ha de pagar els redits, per part nostra veient mala fe i mala praxis.

el que jo vull explicar en el meu mes humil expressió i pedagògica aquesta en aquest video l’Héctor Illueca, inspector de treball, coautor del llibre “El huracán neoliberal, Sr África t’aconsello que ho vegis sencer i després em cometis veure-ho sencer perquè al PP PSOE no surt ben parat però si no és així partir del minuts 10,34

Mocio defensa sanidad pubica Vidreres en PDF

Mocio ILP Renta Mini Garantida en PDF

Mocio   Per un transport publico Pels menys tenen PDF

 

 Frente Cívic Vidreres

Liborio Guerrero Campos

Manoli Ruiz Rodrigo

Anuncios